Loading...

Adres

Sint – Amandsstraat 11
8000 Brugge
Tel. 050/ 33 27 19
Fax. 050/ 33 63 76

Over Ons

De Lange Muur biedt de ideale ambiance voor zowel een exclusieve zakenlunch als een sfeervol diner. Er wordt hier gekookt op een manier die op actuele wijze recht doet aan de verfijnde en uitgebalanceerde smaak van de traditionele Chinese kookkunst.

Chinees specialteiten restaurant

Naast de speciale menu’s die u op een verrassende wijze laten kennismaken met de vier grote Chinese keukens, is er een ruime keuze aan a la carte gerechten. Een bezoek aan restaurant De Lange Muur biedt ontspanning en de vreugde van de Oosterse culinaire verfijning….

De Chinese keuken is een veelzijdige keuken. Door de grootte van het land en als gevolg daarvan de aanwezigheid van vele volkeren met hun eigen culturen, klimatologische afhankelijkheden, en regionale voedselbronnen kan men niet spreken van één keuken. Wel zijn er gemeenschappelijke factoren in de verschillende regionale keukens die het mogelijk maken te spreken over een Chinese keuken.

Omgeving

Bezienswaardigheden

Brugge is niet enkel een werelderfgoedstad maar ook een stad die vandaag geschiedenis schrijft. Naast de talrijke musea en historische monumenten die Brugge telt is er de jongste jaren ook aandacht voor hedendaagse architectuur.
In het kader van Culturele Hoofdstad van Europa in 2002 werden een aantal hedendaagse architectuurprojecten gerealiseerd in de Brugse binnenstad. Vier sterke architecturale elementen getuigen van het Culturele Jaar en gaan nu de confrontatie aan met de omringende oude stad.
Voor meer informatie ga naar WWW.BRUGGE.BE
Quick navigation